Serious fun met Airzone

Serious fun met Airzone

Foto: Philippe Desmet

Kontich - Passanten langs de Meylweg vroegen zich de voorbije weken af welk bedrijf er zich naast Schietstand Zilverberg komt vestigen. Eind mei opent Airzone er een springkastelenpark.

Naast Schietstand Zilverberg aan de Meylweg heeft Airzone een nieuw recreatiepark gebouwd, bestaande uit een kantine en een speelpark met geavanceerde springkastelen. Bedrijven op zoek naar een originele teambuildingactiviteit, scholen, studentenclubs en vrijgezellenfeestjes kunnen er een spannend avonturenparcours komen afleggen. De officiële opening vindt op 30 mei plaats, maar Airzone is sinds vorige vrijdag aan het proefdraaien. “Ondertussen hebben we al vijf groepen mogen verwelkomen,” zegt Gavin Van Saelen, die er samen met zijn vennoten Stefan Bovee en Alf Coenen het openluchtpark Airzone uitbaat.

Groepen van minstens acht personen kunnen het terrein afhuren voor een originele teambuilding, vrijgezellenfeestjes of schooluitstappen. Gedurende een drietal uur leggen de deelnemers een hindernissenparcours af met intimiderende namen zoals The Sweeper, Dizzy Dummy, Red Bastards enz. “Nergens anders in België vind je een permanente opstelling met dit genre van attracties. Op langere termijn dromen we ook van franchisenemers.”

http://www.airzone.be

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio