Nieuw boek ijvert om puberproblemen ernstig te nemen

‘Help! Mijn puber voelt zich niet goed’

© wnf

Babs Bruyneel (38) uit Kalmthout en Ria Maes (49) schreven een boek voor pubers, ouders en leraren. Hierin worden tien onderwerpen behandeld waarvan pubers wakker (kunnen) liggen. Getuigenissen en tips maken het tot een handig instrument voor alle betrokkenen.

Erik Vandewalle

Puber zijn is niet eenvoudig. Dat beseffen tieners maar al te goed. Maar ook ouders en leerkrachten weten dat. Zij worden dagelijks geconfronteerd met spanningen die kunnen ontstaan tussen de puberende jongens en meisjes aan de ene kant en de wereld van de volwassenen aan de andere kant. De Kalmthoutse Babs Bruyneel en Ria Maes schreven hierover een boek. Niet het zoveelste in de rij, maar wel een boek waarin zowel pubers, ouders als leerkrachten getuigen over de problemen waarmee ze (kunnen) worden geconfronteerd. Tips en contactadressen uit de echte wereld begeleiden de tien onderwerpen waarrond het boek is samengesteld.

Klik hier en lees meer in Het Nieuwsblad van dinsdag 5 mei.

Info : www.babsbruyneel.be , www.vzwhelpmij.be

‘Help! Mijn puber voelt zich niet goed – Praktisch boek voor pubers, ouders en lesgevers’ Uitgeverij Vrijdag, 19,95 euro.

Aangeboden door onze partners

Video

Keuze van de redactie

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio