Dirk T’Seyen (Natural Born Deejays) is niet meer

Dirk T’Seyen (Natural Born Deejays) is niet meer
Aalst -

Dirk T’Seyen is op 52-jarige leeftijd overleden. De Aalsterse dj, die bekend werd bij Natural Born Deejays, werd dood in zijn woning aangetroffen door een huisgenoot.

Bekend werd T’Seyen toen hij samen met Gert Van Laethem, Dimitri Lambrecht en Tom Simoen muziek maakte als Natural Born Deejays. Ze scoorden enkele hits, waarvan A Good Day uit 1996 de bekendste was. In de jaren ervoor draaide hij ook al plaatjes als TC en dj Teecee en was hij onder andere resident in de Dendermondse club Ckomilfoo, maar op een doorbraak was het wachten tot in de jaren 90.

T’Seyen werd door zijn huisgenoot dood aangetroffen in hun woning. Hij is uit het leven gestapt. ‘Dirk leefde aan een ongelofelijke snelheid’, zegt Gert Van Laethem. ‘Je kon er nergens mee komen of hij bracht ambiance. TC zorgde voor veel cowboyverhalen en plezier. Helaas had hij ook een duister kantje, waardoor ons contact de laatste jaren verwaterde. Hij was ook heel fier en stoer en zou nooit toegeven dat het fout liep met hem.’

Dirk T’Seyen werd 52 jaar.

Wie met vragen zit over zelfdoding, kan terecht bij de Zelfmoordlijn op het gratis nummer 1813 en op de site www.zelfmoord1813.be.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

Verkiezingen in jouw gemeente:

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees