Celebs

Prins Harry wil werken voor de kost

Prins Harry wil later ‘met normale mensen’ werken en zelf zijn loon verdienen. Dat vertelde hij aan een interview met Sky News. Harry zegt ook dat hij later graag kinderen wil, maar nog wacht op de juiste vrouw.

In een zeldzaam interview vertelt Harry dat hij later zelf zijn loon wil verdienen, maar hij weet nog niet precies wat hij wil gaan doen als zijn het leger verlaat aan het einde van de zomer. ‘Er staan een aantal dingen op de shortlist, maar ik wil daar nog niet speculeren, want ik weet wat mensen dan gaan doen. Ik hoop dat de mensen thuis weten dat ze mij kunnen vertrouwen, dat ik de juiste beslissing zal maken en dat het, wat het ook is, iets zal zijn waarmee ik iets terug kan geven. William en ik, wij allebei, hebben het gevoel dat we een loon moeten kunnen verdienen en met normale mensen werken. Het houdt ons met de voetjes op de grond’.

Harry zegt ook dat hij later graag kinderen zou willen, maar dat hij de juiste vrouw nog niet is tegengekomen. ‘Ik doe het hopelijk goed op mijn eentje. Maar het zou fijn zijn om iemand naast me te hebben om de druk mee te delen. Maar de tijd zal dat wel uitwijzen en wat er ook gebeurt, gebeurt gewoon’. Harry gaf zijn interview na een officiële missie door Australië en Nieuw-Zeeland, wat betekent dat hij zijn nichtje, prinses Charlotte, nog niet gezien heeft. ‘William heeft me twee foto’s gestuurd, zegt hij, ‘eentje voor iedereen ze had gezien, wat leuk was, en nog eentje met haar en George toen ze weer thuis waren. Ik kijk er naar uit om haar te zien en vast te houden’.

Bekijk hier het volledige interview

Corrigeer

De keuze van de redactie Enkel voor abonnees