Club Brugge trekt gehavend naar Charleroi

Club Brugge trekt gehavend naar Charleroi

Duarte Foto: Simon Mouton

Michel Preud'homme heeft zijn wedstrijdkern voor de uitwedstrijd van Club Brugge op Charleroi van donderdagavond bekend gemaakt. Preud'homme selecteerde 20 spelers. Daarbij geen Thomas Meunier, Obbi Oulare, Oscar Duarte, Claudemir en Lior Refaelov.

Jupiler Pro League op Sportwereld.be

Meunier sukkelt met een contractuur aan de hamstrings, Duarte heeft een  achillespeesblessure, Oulare heeft last aan de hamstrings en Claudemir belsseerde zich aan de kuit op training. Refaelov, pas papa geworden, is bovendien ziek en is erg onzeker.

Preud'homme moet vooral achterin flink puzzelen. Stefano Denswil verschijnt dus weer in de ploeg tegen Charleroi. Voorin zal De Sutter de diepe spits zijn.

Voorts was er nog nieuws over Felipe Gedoz: de Braziliaan werd vandaag aan de buikspieren geopereerd en zal pas eind augustus weer aansluiten met de groep en mist zo de competitiestart. Gedoz viel in maart uit met een pubalgie.

 

 

 

Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 3.000 reeksen in 28 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.