Restaurant Lijsterbes staat te koop maar blijft open

Restaurant Lijsterbes staat te koop maar blijft open

Het vernieuwde interieur van Lijsterbes. Foto: gdr

Berlare -

Restaurant Lijsterbes staat te koop. Maar sterrenchef Geert Van Der Bruggen houdt er niet mee op. Hij doet verder tot er een koper is.

Op horecaplatform.be wordt aangekondigd dat Lijsterbes in Berlare te koop staat. Ook op de sociale media is het feit dat Geert Van Der Bruggen zijn sterrenrestaurant van de hand wil doen een hot item. Maar Van Der Bruggen is niet van plan om te stoppen. Op de horecasite staat dat hij uitkijkt naar nieuwe dingen, maar dat eerst Lijsterbes verkocht moet zijn. Een reactie wilde de chef niet in de krant. Maar hij liet wel weten dat het restaurant intussen gewoon openblijft.

Klik hier en lees meer in Het Nieuwsblad editie Waasland van vrijdag 22 mei.

yer', 'wid': '_1467261', 'uiconf_id': '29594771', 'flashvars': { 'vast': { 'plugin' : true, 'position': 'before', 'relativeTo': 'PlayerHolder', 'numPreroll':'1', 'prerollInterval':'1', 'prerollStartWith':'1', 'prerollUrl':prerollUrl, 'postrollUrl' : prerollUrl.replace('preroll', 'postroll'), 'numPostroll' : '1', 'preSequence':'1', 'postSequence':'1', 'timeout':'4', 'storeSession':true, 'prerollInterval':'1', 'skipOffset' : '15', 'loadAdsOnPlay' : true }, 'skipBtn': { 'label': 'Advertentie overslaan' }, 'adsOnReplay':true, 'noticeMessage': { 'plugin':'true', 'text': 'Advertentie overslaan binnen {sequenceProxy.skipOffsetRemaining|timeFormat}' } }, 'cache_st': '1406844802', 'entry_id' : '0_3zauz3tx' });
Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio