Deur van Brughuizen jaartje in blauw-wit geschilderd

Deur van Brughuizen jaartje in blauw-wit geschilderd

Burgemeester Bruggeman schilderde de deur van het administratief gebouw in de kleuren van de Gentse kampioenen. Foto: zvd

Zelzate -

Samen met een groepje felle, niet uitgeslapen mannen van de Zelzaatse supportersclub ‘Gantoisetippers’ verfde burgemeester Frank Bruggeman (VLS-SD) gisterenochtend de voordeur van de Brughuizen in de blauw-witte kleuren van kersvers kampioen KAA Gent.

Wie de komende maanden het administratief gebouw ‘Brughuizen’, naast het gemeentehuis binnengaat, zal nog lang herinnerd worden aan de legendarische mach tegen Standard in play-off 1 van donderdagavond waardoor KAA Gent de kampioenstitel veilig stelde.

Al diende burgemeester Bruggeman deze keer enkel de pot met witte verf uit te halen want sinds de bekerwinst stond de deur al in de blauw-zwart kleuren van Club Brugge. Het volstond eenvoudigweg om het zwart te overschilderen in wit.

Daarvoor was dit portaal al even in de kleuren van Sporting Lokeren gestoken na de bekerwinst in maart vorig jaar.

Frank Bruggeman is in zijn vrijetijd scheidsrechter en een echte voetbalfan van Lokeren. Maar met veel plezier feliciteerde hij gisteren de Gent-supporters die hij bovendien trakteerde op een bakje bier.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio