Marijn Devalck wordt reisgids op Eén

Marijn Devalck wordt reisgids op Eén

F.C. De Kampioenen-acteur Marijn Devalck is in het nieuwe seizoen van het Eén-programma ‘1000 zonnen’ dat op 1 juni van start gaat, te bewonderen als reisgids.

Marijn Devalck ontpopt zich in de nieuwe rubriek ‘Visite Guidée’ van het populaire VRT-programma als geboren reisleider. Hij neemt elke aflevering een handvol gepensioneerden die hij op sleeptouw neemt in zijn hippiebus door Wallonië. Samen met zijn gezelschap ontdekt hij de toeristische toppers in Wallonië.

Nieuwe rubrieken

‘1000 zonnen’ brengt vanaf maandag 1 juni tot en met vrijdag 28 augustus de zomer binnen handbereik van de kijker. In nieuwe en vertrouwde rubrieken kijkt 1000 zonnen door een zomerse bril naar wat de Vlaming bezighoudt in de zomer. Wim Lybaert zal zijn volk leren moestuinen in de nieuwe rubriek ‘ De vierkante eter’, Ketnet-held Sieg De Doncker waagt zich een zomer lang aan de meest gewaagde interimjobs in zijn nieuwe rubriek ’12 stielen’. Katrijn Van Bouwel brengt dan weer rust op de festivalwei in de rubriek ‘De Festivalfee’. En voor het nodige knuffelgehalte zorgt dan weer Zobie, de Franse bulldog, die rondsnuffelt bij mensen op zoek naar straffe verhalen.

Voor de liefhebbers van de rubriek De Stoel is er ook goed nieuws. Deze populaire rubriek keert ook dit jaar weer terug op het televisiescherm.

Lees hier alles over de nieuwe rubrieken van ‘1000 zonnen’.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees