Sikh die tulband afdeed om jongen te redden, krijgt geweldige verrassing

Een goede daad wordt altijd beloond. Dat ondervond ook Harman Singh, de 22-jarige Sikh die zonder aarzelen zijn tulband afnam om een gewonde jongen te verzorgen. Een lokale tv-zender besloot om de man een gepaste beloning te geven.

De goede daad van Harman Singh ging de wereld rond. De student overtrad immers een belangrijke religieuze regel toen hij zijn tulband afzette om een jongetje van vijf te helpen verzorgen. Een Sikh moet zijn tulband altijd dragen in het openbaar.

De onbaatzuchtigheid van Singh ging de wereld rond. In zijn thuisland Nieuw Zeeland werd hij als een held beschouwd. Maar reporters die hem gingen interviewen merkten op hoe karig bemeubeld het appartement was dat Singh met een vriend deelt. In het appartement staan enkel een klein tafeltje en enkele plastic stoelen.

Een lokale tv-zender sloeg de handen in elkaar met een grote meubelwinkel om de jonge held zelfs ook eens te verrassen. ‘Dit is de grootste verrassing van mijn leven’, zegt Singh die tot tranen toe geroerd is door de hulp.

Corrigeer

NIET TE MISSEN

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees