GESPONSORD DOSSIER

PUBLIREPORTAGE

't Vlierbos: liefde voor mens en natuur

Op zoek naar gezonde en smaakvolle producten? 't Vlierbos verrast je met zijn confituren, confits en siropen.

’t Vlierbos staat voor biologisch, fruitig en smaakvol. Biologisch houdt in dat alle producten worden bereid met uitsluitend biologisch gecertificeerde ingrediënten. Fruitig betekent meer fruit en minder toegevoegde suikers. Smaakvol ten slotte wijst op de volle smaak van het zomerse fruit dat gebruikt wordt. Met een uitgebreid gamma aan confituren, confits en siropen brengt ‘t Vlierbos ambachtelijke en unieke producten op de markt.

Zo helpen de siropen van 't Vlierbos je het jaar rond: van vlierbessensiroop die je weerstand helpt verhogen in de winter tot verfrissende vlierbloesem, cassis- of citroensiroop in de zomer.

Wil je extra smaak geven aan je aperitiefhapjes, paté of kaas? Dan zijn de confits van 't Vlierbos de perfecte aanvulling.

De confituren van 't Vlierbos komen in twee varianten: een gamma met fairtradesuiker en een gamma met biologisch appeldiksap. Daarin vind je verschillende smaken, met als opvallendste smaak vlierbloesem-appelconfituur.

Mens en natuur centraal
Al deze producten worden gemaakt door De Groene Kans. Gedrevenheid en oog voor het milieu: de principes die zo kenmerkend zijn voor bio, komen ook terug in de productie. Dominique Lapiere van De Groene Kans: "Bij De Groene Kans geloven we dat een job mensen vooruithelpt in het leven. Wij willen  dan ook niet louter in ons aanbod aan producten en diensten milieubewust zijn, maar ook  binnen de onderneming mens en natuur centraal stellen.”

De bio- en fairtradeproducten van 't Vlierbos vind je onder meer bij Colruyt, Bio-Planet en Bioshop.

www.tvlierbos.be

 

MEER WETEN OVER BIO? www.biomijnnatuur.be
Corrigeer