Ook Custovic, Deman en Caen ruilen KV Kortrijk voor KV Oostende

Ook Custovic, Deman en Caen ruilen KV Kortrijk voor KV Oostende

Adnan Custovic Foto: Isosport

Na hoofdcoach Yves Vanderhaeghe maken ook assistent-trainer Adnan Custovic, keeperstrainer Patrick Deman en fysical coach Gino Caen de overstap van KV Kortrijk naar KV Oostende. Dat maakte de kustploeg donderdag bekend op zijn website. Assistent-trainers David Colpaert en Jordi Lemiengre blijven op post bij KVO, net als beloftentrainer Andy Vervenne.

Jupiler Pro League op Sportwereld.be

Het hing al een tijdje in de lucht dat Vanderhaeghe, die op 11 mei een driejarig contract ondertekende bij het ‘weireldploegsje’ van Marc Coucke, zijn assistenten met zich wou meenemen naar zijn nieuwe club. Donderdag werd dat nieuws dan ook officieel.

‘Custovic maakte furore in België als doelpuntenmaker bij Moeskroen en AA Gent’, aldus KVO. ‘De Bosniër was sinds vorig seizoen aan de slag als assistent van Yves Vanderhaeghe. Ook Patrick Deman is een bekende naam in de Belgische voetbalwereld. Hij verdiende zijn strepen als doelman bij onder andere Kortrijk, Gent en Lierse. Gino Caen is wellicht de naam die het minst een belletje doet rinkelen, maar ook hij draait al een eindje mee in de voetbalwereld. Zo was hij trainer van verscheidene ploegen en is hij docent bij de KBVB.’

Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 3.000 reeksen in 28 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.