Celebs

Zo zal prinses Charlotte er later uitzien

Dat kleine meisjes snel groot worden is een feit: de kleine prinses Charlotte is op 2 mei al een maand oud geworden. Hoe ze er de komende jaren zal uitzien, weet niemand maar het Britse evenementenbureau Hello Party deed een poging om haar toekomstige looks te bepalen met behulp van een computerprogramma. Deze kiekjes zijn het resultaat.

‘We werkten nauw samen met een designer die gespecialiseerd is in gezichtsherkenning,’ vertelt oprichter van het bedrijf Gerry Connolly in de Britse krant The Daily Mail. ‘Hij analyseerde jeugdfoto’s van de hertog en hertogin van Cambridge en keek ook aandachtig naar kiekjes van hun eerste kind prins George.’

Op de eerste foto zien we een kleine meid met rode haren en bolle kaken die sprekend op haar grote broer prins George lijkt. Naarmate ze ouder wordt gaat ze volgens de voorspellende foto’s steeds meer op Kate Middleton lijken. En tegen haar 21e verjaardag lijkt ze helemaal op haar mama. Of ze echt haar dubbelgangster wordt, zal de tijd moeten uitwijzen.

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees