E34 richting Nederland zondagmorgen opnieuw open voor verkeer

E34 richting Nederland zondagmorgen opnieuw open voor verkeer

Foto: Hans Otten

Mol -

De herstellingswerken aan het wegdek van de E34 ter hoogte van Mol-Postel schieten goed op. Het Agentschap Wegen en Verkeer voorziet dat de E34 zondagmorgen om 6 uur opengesteld kan worden voor verkeer. Tot zo lang wordt het doorgaand verkeer via complex 25 (Oud-Turnhout) omgeleid. Verkeer richting Nederland mijdt het best de omgeving, indien mogelijk. Dat meldt het agentschap zaterdag in een persbericht.

Vrijdagavond zijn de beschadigde stroken beton verwijderd. Rond 02.30 uur is begonnen met het plaatsen van de eerste lagen asfalt. Omdat er verschillende lagen asfalt moeten gebruikt worden heeft het asfalt voldoende tijd nodig om af te koelen. De laatste laag zal zaterdag in de late namiddag geplaatst worden. Zondagmorgen is het asfalt voldoende afgekoeld en zal de weg omstreeks 6 uur opnieuw opengesteld worden, verwacht Wegen en Verkeer.

Wie richting Nederland rijdt, wordt sterk aangeraden de omgeving te mijden en een alternatieve route te kiezen. Alle verkeer op de E34 richting Nederland verlaat de autosnelweg aan afrit 25 (Oud-Turnhout). Doorgaand verkeer richting Nederland maakt een keerbeweging via de E34 naar complex 24 en volgt dan de N19, R13 en N119. Lokaal verkeer naar Arendonk en Retie kan vanaf complex 25 haar weg vervolgen, luidt het.

Corrigeer

MEER NIEUWS