'Deze man zal nieuw seizoen van ‘The Sky is the Limit’ naar hoger niveau brengen'

'Deze man zal nieuw seizoen van ‘The Sky is the Limit’ naar hoger niveau brengen'

In de nieuwe reeks leren we vastgoed- ondernemer Eduard Schaepman kennen. Foto: fb

Peter Boeckx, de maker van The Sky is the Limit lost een eerste naam voor de nieuwe reeks: de Nederlandse Limburger Eduard Schaepman. ‘Eduard maakt me wegwijs in het clubje van euromiljardairs’, vertelt Boeckx.

Nieuwe Belgische namen wil de maker van The Sky is the Limit nog niet kwijt.

‘Via Eduard Schaepman heb ik alvast enkele euromiljardairs kunnen strikken’, zegt Boeckx, ‘als één daarvan kan uitgroeien tot een hoofd­personage van de nieuwe reeks zou dat de kers op de taart zijn, maar dat zal zichzelf nog moeten uitwijzen. Ik heb al heel wat research achter de rug en kan je wel vertellen dat het niveau van de nieuwe reeks niet met één, maar met vijf trappen tegelijk zal stijgen. Want de nieuwe namen zijn echt wel grof geschut.’

Jan Kriekels en Kirsten doen niet meer mee. ‘Voorlopig toch niet’, aldus Boeckx. ‘Omdat de sterke verhaallijnen rond Jan en Kirsten gewoon op zijn. Als daar verandering in komt, kan het natuurlijk weer wel.’

Ook Harry en Olga zullen er niet meer bij zijn, oudgedienden Tom en Danielle, Willy Naessens en Michel Van Den Brande wel. En dus Eduard Schaepman.

De Nederlandse vastgoedondernemer kwam eerder dit jaar in het nieuws nadat hij het bedrijf Tribes – een verhuurgroep van flexibele kantoren – had gelanceerd.

Corrigeer

NIEUWS

Het beste van Enkel voor abonnees