De mooiste man ter wereld is een Nederlander

© FB

De 24-jarige Rogier Warnawa is afgelopen weekend in de Dominicaanse Republiek verkozen tot Mister Universe. De mooiste man ter wereld woont in het Nederlandse Eindhoven.

vwh

Rogier Warnawa won in mei de Nederlandse voorronde van de Men Universe 2015-verkiezing. Van 10 tot en met 22 juni ging de grote finale van de wedstrijd door in Santo Domingo. Daarin nam hij het op tegen 41 andere knapperds van over de hele wereld.

De 24-jarige man, die zich naast modellenwerk toespitst op zijn International Business & Management Studies in Eindhoven, reageert uitbundig op Facebook. ‘Say hello to the new Mr Universe! Ik wil iedereen bedanken die me gesteund heeft in de strijd, zonder jullie support was het niet gelukt. Nu eerst maar eens een borrel, cheers!’, schrijft hij een kiekje dat net na de overwinning werd gemaakt. Naar eigen zeggen heeft de jongeman de titel in de wacht gesleept door gezond te leven.

De top vijf met mooiste mannen ter wereld wordt vervolledigd door Ulysses Freitas uit Zwitserland, Iulian Damaschin uit Roemenië , Lauric López uit Frans-Guyana, Yobany Pérez Reyes uit Spanje en Eloy Montero Castedo uit Bolivia.

Beeld: Facebook / Mister UniverseBeeld: Facebook / Mister UniverseBeeld: Facebook / Mister UniverseBeeld: Facebook / Mister UniverseBeeld: Facebook / Mister Universe

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Video

Keuze van de redactie