Exclusief: de eerste videoclip in 22 jaar van The Scabs

22 jaar was het geleden dat The Scabs nog eens een videoclip gemaakt hadden bij een single. Nu ze met 'Ways of a Wild Heart' voor het eerst in 20 jaar een nieuwe plaat hebben en ze deze zomer alomtegenwoordig zijn op de Vlaamse festivals, zijn Guy Swinnen en co helemaal terug. Dat bewijst ook deze videoclip bij single 'My Love'.

De clip werd opgenomen in het Gentse Reylof Hotel, dat volgens Guy Swinnen de juiste sfeer had voor de single. 'Na twee ellenlange draaidagen met te veel overuren en een fantastische crew van technici, schminksters en kleedsters, was het tot nu ongeduldig wachten op het gemonteerde eindresultaat. The Scabs, The Vip Factory, Compagnie Newa, de crew en figuranten zijn dan ook heel blij en fier om u dit kleinood voor te stellen', klinkt het.

Onder meer de Antwerpse dans- en acrobatie-artiesten Compagnie Newa doen mee in de clip, maar talloze Aziatische figuranten werden letterlijk zomaar van straat geplukt. Ook Reena Riot, dochter van de overleden Scabs-bassist Fons Symons, kwam even bas spelen in één van de scènes als eerbetoon aan haar vader.

Corrigeer

NIEUWS

Het beste van Enkel voor abonnees