Kim Clijsters eerste kandidate nieuw seizoen ‘De Slimste Mens ter Wereld’

Kim Clijsters eerste kandidate nieuw seizoen ‘De Slimste Mens ter Wereld’

Foto: VIER

De 32-jarige Kim Clijsters, de voormalige nummer één in het vrouwentennis, is de eerste kandidate voor het nieuwe seizoen van ‘De Slimste Mens ter Wereld’. Dat laat televisiezender Vier woensdag weten op haar website.

Presentator Erik Van Looy haalt met Kim Clijsters in het dertiende seizoen van het legendarische televisieprogramma ‘De Slimste Mens ter Wereld’ een echt prijsbeest binnen. Het dertiende seizoen zal dit najaar op Vier worden uitgezonden. ‘Wordt het game, set & match voor Kim en haalt ze ook deze titel binnen?’, luidt het op de website van Vier.

Al 26 van de 34 deelnemers liggen vast

In de krant ‘Het Laatste Nieuws’ staat woensdag te lezen dat reeds 26 van de 34 kandidaten voor het nieuwe seizoen van ‘De Slimste Mens ter Wereld’ vastliggen. Over de andere namen is voorlopig nog niets geweten. Wel geeft Erik Van Looy in de krant toe dat hij Stan Van Samang er graag bij zou willen hebben als deelnemer. ‘Als het agendagewijs nu nog allemaal in orde komt, dan speelt hij straks mee in ‘De Slimste Mens ter Wereld’, aldus Van Looy.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees