OHL huurt Charleroi-middenvelder Houdret

OHL huurt Charleroi-middenvelder Houdret

Foto: BELGA

Kenneth Houdret wordt komend voetbalseizoen door Sporting Charleroi aan Oud-Heverlee Leuven uitgeleend. Dat heeft OHL woensdag laten weten op zijn website.

Jupiler Pro League op Sportwereld.be

De 21-jarige linksvoetige middenvelder speelde de voorbije vier seizoenen bij de Carolo’s maar kon er niet meteen uitgroeien tot een vaste waarde. Hij maakte in september 2011 zijn debuut op het veld van Waasland-Beveren en dat seizoen promoveerde de verdedigende middenvelder met Charleroi naar het hoogste niveau.

‘Daar pikte hij de voorbije seizoenen gemiddeld een tiental competitiewedstrijden mee, maar kon hij nooit een vaste basisplaats afdwingen. De grote, kopbalsterke Houdret wil bij OHL meer speelminuten vergaren en definitief doorbreken’, aldus de Leuvense eersteklasser.

Eerder versterkte OHL zich al met onder meer Jordan Remacle, Romero Regales, Pierre-Yves Ngawa, Leandro Trossard, Konstantinos Rougalas en Slobodan Urosevic. De Leuvenaars spelen hun eerste competitiewedstrijd van komend voetbalseizoen op zaterdag 25 juli op het veld van KRC Genk.

Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 1.000 reeksen in 12 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.