OHL huurt Ghanese middenvelder van Eupen

OHL huurt Ghanese middenvelder van Eupen

Foto: LPR

Samuel Asamoah voetbalt volgend seizoen aan Den Dreef. OHL huurt de 21-jarige Ghanees voor één seizoen van AS Eupen en bedwong ook een aankoopoptie. Vrijdag legt Samuel zijn medische testen af, zaterdag wordt hij officieel voorgesteld op de fandag die plaatsvindt aan de Korbeekdamstraat in Oud-Heverlee.

Jupiler Pro League op Sportwereld.be

Asamoah komt uit de befaamde Aspire Academy, een Qatarese vereniging die jonge talentvolle spelers over heel de wereld verzamelt en hun jeugdopleiding vervolmaakt. Onze nieuwe centrale middenvelder belandde zo iets meer dan drie jaar geleden in ons land. In geen tijd ontpopte de kleine Ghanees zich tot een steunpilaar op het Eupense middenveld.  

De rechtsvoetige Asamoah kan zowel op de 6, op de 8 als op de 10 voetballen en beschikt over goede voetjes. Afgelopen seizoen scoorde Asamoah vijf keer voor Eupen, waarvan twee keer in de eindrondepartij tegen SK Lierse. Daarmee telde de Ghanees de Pallieters definitief uit. 

Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 1.000 reeksen in 12 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.