Mitrovic en Mbemba trainen niet meer mee bij Anderlecht

Mitrovic en Mbemba trainen niet meer mee bij Anderlecht

Mitrovic Foto: Photo News

De kans dat Chancel Mbemba en Alexander Mitrovic nog in actie komen bij Anderlecht wordt elke dag kleiner. De twee spelers waren vandaag wel op de club, maar trainden niet meer mee op de groep. Uit voorzorg om geen blessures op te lopen en zo de potentiële nieuwe werkgever af te schrikken.

Jupiler Pro League op Sportwereld.be

Zondag speelt Anderlecht een galawedstrijd tegen Lazio Roma. Chancel Mbemba heeft al laten weten dat hij niet zo meespelen. ‘Alleen competitiematchen kan hij contractueel niet weigeren, maar Mbemba gaat vertrekken’, zegt zijn entourage. ‘Dat alles aansleept is te wijten aan Anderlecht, want Chancel wil inleveren voor een topcompetitie te gaan. Herzie zijn prijs.’ Atlético, Wolfsburg en vier Engelse teams worden voorlopig afgeschrikt door de 10 miljoen.

Het is niet ondenkbaar dat ook Mitrovic zondag past voor de wedstrijd tegen Lazio Roma. Porto en Newcastle zijn de belangrijkste geïnteresseerden voor de goalgetter die 18 miljoen euro moet kosten.

Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 1.000 reeksen in 12 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.