Vrouw (38) in levensgevaar na verkeersongeval

Vrouw (38) in levensgevaar na verkeersongeval

Foto: BFM

Antwerpen - Aan het kruispunt van de Halewijnlaan en de Lode Zielenslaan op Linkeroever heeft maandagavond een zware aanrijding plaatsgevonden tussen twee wagens. Een moeder van 38 jaar werd zwaargewond overgebracht naar het ziekenhuis en verkeert in levensgevaar.

De bestuurster wilde de Lode Zielenslaan inrijden, maar had het aankomende voertuig te laat opgemerkt. De andere wagen, die van links kwam, boorde zich in de zijkant van het getroffen voertuig. De getroffen auto werd door de hevige knal weggeslingerd richting de Halewijnlaan.

De brandweer moest de bestuurster bevrijden uit het wrak. Ze raakte zwaargewond en verkeert in levensgevaar. Ze werd overgebracht naar het ziekenhuis. In de geramde wagen bevonden zich nog drie inzittenden. De vader van het vrouwelijke slachtoffer en haar twee kinderen van 5 en 7 jaar oud raakten net als de bestuurder van de andere wagen lichtgewond bij het voorval.

De politie heeft de Halewijnlaan richting Linkeroever afgesloten voor verkeer. De rijbaan naar de Waaslandtunnel is wel vrij.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

Verkiezingen in jouw gemeente:

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees