Ruth Beeckmans verklapt geheimpje over film Safety First

Ruth Beeckmans verklapt geheimpje over film Safety First

Ruth Beeckmans (Ingrid Porrez), Bruno Vanden Broecke (Dirk Porrez), Matteo Simoni (Simon ‘Smos’ Vos), Ben Segers (Luc Turlinckx) Foto: VTM

Vanaf woensdag starten de opnames voor de film van Safety First op het festivalterrein van Tomorrowland in Boom. Ruth Beeckmans alias Ingrid Porrez, het personage dat ze speelt in Safety First, heeft er alvast zin in. Ze is zelfs zo enthousiast dat ze op radiozender Q-music prompt een geheimpje over de film prijsgeeft.

Tomorrowland begint pas vrijdag, maar vandaag al gaat de ploeg van Safety First enkele scènes inblikken op het festivalterrein. Over de verhaallijn van de film die op 10 december dit jaar zal uitkomen, is nog niet veel geweten. Maar Ruth Beeckmans licht alvast een tipje van de sluier op. Het tweede seizoen van de televisieserie Safety First eindigt met het grote nieuws dat Ingrid Porrez zwanger is van haar collega Luc Turlinckx (gespeeld door Ben Segers). De film maakt een sprong van negen maanden: ‘Dat vruchtje van onze arbeid is er al in de film’, verklapt Beeckmans. Of het een meisje of een jongen is, wil ze nog niet kwijt.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees