Gezocht: vader van kinderen die omkwamen bij zware woningbrand

In een dodelijke brand zijn op maandag 22 juni twee volwassenen en drie kinderen om het leven gekomen . De vader van de kinderen, Gaëtan Minne, is sinds de brand nog niet gezien. De onderzoeksrechter in Charleroi vraagt iedereen, en in het bijzonder vissers aan de visvijvers in ons land en noord-Frankrijk, om naar hem uit te kijken.

Op maandagmorgen 22 juni om 4 uur ’s ochtends brak een felle brand uit in een woning in de Rue de Zone in Marchienne-au-Pont. De balans was zwaar: twee volwassenen en drie kinderen overleefden de vuurzee niet. Alleen een meisje van vier overleefde.

Verhoord

Nu een maand later is de politie nog altijd op zoek naar Gaëtan Minne, de vader van de omgekomen kinderen. De man kon nog altijd niet verhoord worden. En dus verspreidt de federale politie op vraag van de onderzoeksrechter in Charleroi een dringend opsporingsbericht. De speurders vragen dan Minne zich zou melden bij de politie. En ze roepen iedereen op die hem gezien heeft of weet waar hij zich bevindt, om dat aan de speurders te vertellen.

Visvijvers

Ze doen een speciale oproep naar vissers in ons land of in het noorden van Frankrijk. Want Minne houdt zich mogelijk op aan visvijvers in die regio.

Gaëtan Minne is 27 jaar oud. Hij rijdt met een zwarte BMW 318, een oud model, met nummerplaat 1-FLX-528. Heeft u hem of zijn wagen gezien, neem dan contact op met de politie op het gratis nummer 0800-30.300 of via e-mail: opsporingen@police.belgium.eu.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

Verkiezingen in jouw gemeente:

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees