Mechelen krijgt terrein voor paintball

Mechelen krijgt terrein voor paintball

Kaspar Garabedian op zijn terrein: snel opgebouwd maar met veel ambitie. Foto: gipla

Mechelen -

Sinds deze week is er een paintball­terrein in de stad. Bonheidenaar Kaspar Garabedian bouwde een voormalige textielfabriek om, waar vanavond de eerste schoten gelost worden.

Aan de Hanswijk de Bercht, tussen de spoorlijn en de vijver van de Nekker, heeft Kaspar Garabedian (22) ‘Paintball Mechelen’ uitgebouwd. De gloednieuwe arena beslaat een oppervlakte van zo’n 2.000 vierkante meter, zowel in open lucht als in een oude loods van een voormalige fabriek.

Garabedian, die in Bonheiden woont, stond vorig jaar op reis in Spanje op een dag op met het idee. ‘Ik had er al een paar keer over nagedacht, maar die ochtend wist ik het zeker: Dit is géén slecht idee’,vertelt de jongeman, die marketing studeerde aan de HUB en tot voor kort aan de slag was bij Mercedes Mechelen. ‘Er zijn geen paintballterreinen in onze regio, je moet al eventjes rijden om er een te vinden. Ik wou iets voor mezelf beginnen, een eigen paintball in Mechelen leek me ideaal. We liggen vlakbij de stad en het station en toch rustig, zonder overlast voor omwonenden.’

INFO

www.paintballmechelen.be

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio