Anderlecht bevestigt komst van Trézéguet

Anderlecht bevestigt komst van Trézéguet

Foto: BELGAIMAGE

Zoals onze krant vanochtend al aankondigde haalt Anderlecht spelverdeler Trézéguet Hassan naar het Astridpark. Dat heeft de Brusselse club donderdagavond bevestigd. De 22-jarige Egyptenaar van Al Ahly was in juni nog te duur voor een definitieve transfer (3,5 miljoen), maar wordt nu voor één seizoen gehuurd met optie tot koop.

Jupiler Pro League op Sportwereld.be

De speler zal een van de volgende dagen naar Brussel reizen om aan de nodige medische testen te voldoen. Vervolgens zal hij zijn contract tekenen en aan de media voorgesteld worden. ‘Een jong talent als Trézéguet zal onze ploeg ongetwijfeld versterken. We zullen de jeugdinternational de nodige tijd geven om zich aan de competitie en aan onze cultuur aan te passen’, verklaart algemeen directeur Herman Van Holsbeeck.

Het zou gaan om een huurprijs van 850.000 euro à 1 miljoen voor één seizoen met een aankoopoptie van 2,5 miljoen en zelfs al een percentage op een latere doorverkoop. Na de komst van Trézéguet lijkt een transfer van de 31-jarige, (te) dure Boussoufa van de baan.

Beluister de Sjotcast

Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 1.000 reeksen in 12 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.