Moeder van Sven Nys: ‘Wat zijn de bedoelingen van al die vrouwen?’

Moeder van Sven Nys: ‘Wat zijn de bedoelingen van al die vrouwen?’

Foto: rr

Na de breuk met Isabelle lijkt Sven Nys (39) weer de oude. Er wordt dan ook duchtig geroddeld over een nieuwe liefde in zijn leven, Volgens zijn moeder Vera is daar niets van aan, ook al weet ze dat haar zoon geen gebrek heeft aan vrouwelijke aandacht.

Sven Nys is na zijn veelbesproken scheiding vermoedelijk de meest begeerde vrijgezel van Vlaanderen. Onlangs was er een beachvolleybaltoernoei in Baal, de heimat van Nys. Volgens getuigen moest de veldrijder de geïnteresseerde dames van zich afslaan. En ook zijn moeder Vera Nys weet dat de vrouwen zich massaal aanbieden. ‘Sven vindt regelmatig liefdesepistels in zijn brievenbus. Vrouwen die hem laten weten dat ze hem... Enfin, ge weet wel. Maar onze Sven doet daar niets mee, hij laat al die brieven onbeantwoord’, klinkt het in Dag Allemaal.

Toch klinkt mama Vera een beetje bezorgd. ‘Sven is nu een jaar alleen zonder vrouw, en een mens is niet gemaakt om alleen te zijn. Mijn zoon is geen gemakkelijke prater, maar we hebben het er wel eens over en volgens mij staat hij wel open voor een nieuwe liefde. Maar ik vind toch dat hij geweldig voorzichtig moet zijn met meisjes en vrouwen die zichzelf, welja, op een presenteerblaadje aanbieden. Want wat is hun bedoeling? Zijn ze écht verliefd op hem, of zien ze hem alleen maar als een schone trofee om mee uit te pakken?’

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees