Ysaline Bonaventure naar kwartfinales in Praag

Ysaline Bonaventure naar kwartfinales in Praag

Foto: BELGA

Ysaline Bonaventure (WTA 184) heeft zich donderdag geplaatst voor de kwartfinales op het ITF-graveltoernooi in de Tsjechische hoofdstad Praag (75.000 dollar).

In de tweede ronde haalde Bonaventure het van het Russische zesde reekshoofd Alexandra Panova (WTA 131), die er in de derde set bij een 3-6, 7-6 (7/5) en 3-0 stand in het voordeel van de Belgische de brui aan gaf. Bij de laatste acht staat de twintigjarige Luikse tegenover het Tsjechische topreekshoofd Denisa Allertova (WTA 85). De 22-jarige Allertova was in de vorige ronde met twee keer 6-2 te sterk voor haar landgenote Marketa Vondrousova (WTA 468), die met een wildcard aan het toernooi mocht beginnen.

Ook in het dubbelspel staat Bonaventure in Praag in de kwartfinales. Aan de zijde van de Slovaakse Janette Husarova neemt ze het op tegen de Argentijnse Tatiana Bua en de Spaanse Georgina Garcia-Perez.

Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 1.000 reeksen in 12 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.