Robby Longo verovert nu ook MTV

Robby Longo verovert nu ook MTV

Robby Longo. Foto: Photo News

Zit de grote doorbraak van Robby Longo eraan te komen? De cowboy uit The Voice van Vlaanderen is nu ook op muziekzender MTV een vaste klant met zijn single I’m from the Country. ‘Ik ben trots’, zegt Longo.

In eigen land was Robby Longo natuurlijk al een bekendheid geworden. De cowboy maakte grote sier tijdens The Voice van Vlaanderen en scoorde onder meer met nieuwe single I’m from the Country al een radiohit.

Met MTV lijkt ook het buitenland stilaan overtuigd van de sympathieke Vlaming. De clip van Longo wordt er geregeld gespeeld en ook op de website van de zender heeft het nummer een plaatsje gekregen.

‘Goed om te horen’, zegt de zanger, die op 21 augustus zijn nieuwe plaat Nashville uitbrengt. ‘Maar we zien wel wat de toekomst brengt. Wel zou ik het fantastisch vinden om een keer met mijn band op te treden in één van de vele muziekcafés in downtown Nashville. Toen ik daar in juni was voor opnames heb ik mij in de unieke sfeer kunnen onderdompelen en ik moet zeggen, dat smaakte naar meer.’

‘Ik ben er trots op dat ik de countrymuziek in Vlaanderen dichter bij het grote publiek heb gebracht’, zegt Longo, die al aan zijn derde album toe is. Op 21 november geeft hij bovendien zijn eerste grote liveconcert: de Robby Longo Country Birthday in de Oktoberhallen in Wieze.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees