Nederlanders bouwen feestje met bloeddouche

Nederlanders bouwen feestje met bloeddouche

Foto: ss

Een uurtje vrolijk dansen onder 5.000 liters stromend bloed? Het klinkt behoorlijk absurd, maar dat is toch wat de organisator van de ‘Blood Rave’ in Nederland belooft.

Het ‘eerste bloedfeest ter wereld’ zou doorgaan op zaterdag 31 oktober in Nederland. Inderdaad, heel toepasselijk op de dag van Halloween. De organisator, die echter anoniem wil blijven, vertelt over zijn plannen in het Algemeen Dagblad .

De inspiratie voor de ‘Blood Rave’ was een scène uit de horrorfilm ‘Blade’. Een vampierenjager komt daarin terecht in een club die voor de gelegenheid letterlijk veranderd in een bloedbad. ‘In het echt wordt het nog extremer. We zullen 5.000 liter nepbloed per uur gebruiken,’, belooft de organisator.

‘Ik denk dat het publiek nogal breed zal zijn, omdat we geen bepaalde muziekstijl zullen draaien’, vervolgt hij. ‘De mensen zullen wel iets meer freaky zullen zijn qua persoonlijkheid, maar dat is ook het karakter van dit feest. Je ziet steeds meer evenementen rond Halloween, maar dat zijn meer kinderfeestjes met pompoenen. Het mag van ons wel wat rauwer en spannender.’

De locatie, die waarschijnlijk in Amsterdam zal zijn, wordt later bekendgemaakt. De organisatie verwacht 1.500 ravers.

Externe links
Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees