Celebs

‘One Direction tijdelijk uit elkaar’

‘One Direction tijdelijk uit elkaar’

Vijf maanden nadat Zayn Malik de boysband One Direction verlaten heeft, zouden ook de vier overblijvende leden even niet meer willen touren om zich op hun eigen projecten te kunnen concentreren. Dat schrijft de Britse krant The Sun.

Harry Styles, Liam Payne, Louis Tomlinson en Niall Horan brengen dit najaar hun vijfde album uit, maar volgens The Sun zullen de jongens niet gaan touren met hun nieuwe album. In plaats daarvan willen ze zich een jaar vrijmaken om hun eigen weg te gaan. ‘De jongens zijn al vijf jaar samen, wat lang is voor een boysband’, vertelt een bron aan de Britse krant. ‘Ze hebben op z’n minst een jaar verdiend om aan hun eigen projecten te werken. Er is geen enkele vete tussen hen en iedereen staat honderd procent achter de beslissing. Het is ook geen split, want iedereen heeft de intentie om in de toekomst weer samen te werken’.

Op 31 oktober geven de jongens dus hun voorlopig laatste optreden in de Motorpoint Arena in Sheffield, maar wellicht zullen ze tegen het einde van het jaar nog op televisie te zijn om hun album te promoten. De anonieme bron benadrukt ook dat het vertrek van Zayn Mailik niets te maken heeft met deze beslissing. ‘Dit was altijd al het plan, met of zonder Zayn. Ze hadden liever gehad dat hij in de band was gebleven, maar ze zouden deze pauze ook genomen hebben als hij er nog bij was’.

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees