Burger King wil McWhopper maken

Wordt de natte droom van elke fastfood-fan straks bewaarheid? Burger King stelt aan concurrent McDonald’s voor de de Dag van de Vrede de krachten te bundelen en een combinatie van hun bekendste burgers te maken.

In een open brief aan McDonald’s vraagt hamburgerketen Burger King om de strijdbijl te begraven. ‘We komen in vrede. We komen eigenlijk zelfs om de vrede te eren. We hebben misschien onze twisten gehad in het verleden, maar wat zouden jullie ervan vinden om een einde te maken aan die ‘burgeroorlog’?

Burger King stelt voor om op de internationale Dag van de Vrede op 21 september een eenmalige samenwerking op te zetten en zo meer aandacht te genereren voor dat initiatief. ‘Waarom maken we geen McWhopper, met al het beste van de Big Mac en onze Whopper in één zalige, vredelievende burger?’

Slecht nieuws wel voor hamburgerliefhebbers over de hele wereld: als de McWhopper er effectief komt, zal die maar op één plaats te koop zijn. Burger King wil voor de gelegenheid een pop-upshop openen in Atlanta, in de Amerikaanse staat Georgia.

Corrigeer

RECENT NIEUWS

Het beste van Enkel voor abonnees