‘SYTYCD’-danser Sinerjey werkt aan nieuwe carrière

‘SYTYCD’-danser Sinerjey werkt aan nieuwe carrière

Foto: pli

Ieper -

De Ieperse danser Sinerjey, bekend van So You Think You Can Dance, werkt aan een carrière-switch. Samen met dj Davoodi (Tomorrowland) werkt hij aan een nieuw muziekproject.

Het duo werkt momenteel aan Baba Yega, een muziekproject bestaande uit dj Davoodi, mc Sinerjey, twee mannelijke dansers, een mascotte en een vrouwelijke verrassing. Met een ongeziene live-act willen ze met Baba Yega festivals, clubs en feesten veroveren. Ook muzikaal moet Baba Yega de top bereiken. De eerste single kan binnenkort gratis gedownload worden.

‘Ik wil mijn intensieve carrière als professioneel danser rustig afbouwen. Ik heb zin in nieuwe uitdagingen. Dit is het perfecte moment. Binnen Baba Yega ben ik niet enkel danser en choreograaf, maar vooral mc’, vertelt Sinerjey.

Op zaterdag 5 september 2015 is de grote première tijdens het festival Laundry Day. Samen met andere grote namen als Regi, Bonzai Allstars en dj F.R.A.N.K. zullen ze de Mobile Beats Stage onveilig maken. ‘Ondertussen staat de website www.baba-yega.com online met een countdown naar onze grote première op zaterdag 5 september’, besluit Sinerjey.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio