Celebs

Hoe zou het nog zijn met de vleesjurk van Lady Gaga?

De MTV Video Music Awards zijn nog maar net achter de rug en ook nu weer waren enkele opvallende outfits te spotten op de rode loper en het podium, denk maar aan Miley Cyrus. Maar vijf jaar geleden was het Lady Gaga die de show stal in een zo mogelijk nog opvallendere jurk, eentje die gemaakt werd uit lappen rauw vlees. Maar wat is er vijf jaar later van dat kleedje geworden?

Lady Gaga heeft natuurlijk wel vaker de gewoonte om nogal excentriek uit de hoek te komen, maar tijdens de VMA's van 2010 schoot ze toch wel de hoofdvogel af met haar 'vleesjurk' en schoenen uit lapjes rauw vlees. Het kleedje is zelfs zo iconisch dat het een eigen Wikipediapagina heeft en het door het magazine Time werd uitgeroepen tot fashion statement van het jaar. Maar hangt het stuk nog steeds in de kleerkast van Lady Gaga? 

Raar maar waar, maar de jurk kreeg uiteindelijk een plaatsje in de Rock and Roll Hall of Fame Museum in Cleveland en ziet er na al die jaren nog steeds behoorlijk uit. Wel nadat taxidermisten het eerst onder handen namen en behandelden met formaldehyde en kleurstof, vandaar de de reepjes vlees er wat roder uitzien.  

 

 

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees