Opnieuw vier wagens zwaar beschadigd na brand

Opnieuw vier wagens zwaar beschadigd na brand

Door de brand raakten vier wagens zwaar beschadigd. Foto: ssj

Sint-Genesius-Rode -

Op een kleine parking net buiten het centrum van Sint-Genesius-Rode zijn vrijdagnacht vier wagens beschadigd geraakt na een brand. Amper twee maanden geleden werd op dezelfde locatie al een auto in brand gestoken.

Een omwonende merkte vrijdagnacht omstreeks half een op dat er op het kleine parkeerterrein langs de Dwarshaagstraat in Sint-Genesius-Rode een voertuig in brand stond. Bij aankomst van de politie en de brandweer stond de BMW al helemaal in lichterlaaie. De brandweerlui konden niet voorkomen dat het voertuig helemaal uitbrandde. Een Kia die links van de BMW geparkeerd stond, liep zware schade op aan de rechterzijde. Daarnaast raakten ook twee bestelwagens zwaar beschadigd aan de achterzijde. ‘Volgens de eerste bevindingen van de branddeskundige zou de brand niet te wijten zijn aan een technisch defect, maar lijkt de oorzaak verdacht te zijn’, zo laat het parket weten. De eigenaar van de BMW, Jerome Vasseur, vermoedt dat het om blind vandalisme ging.

Begin juli van dit jaar brandde er op dezelfde parking ook al een voertuig uit. De nieuwe partner van een vrouw zag toen zijn wagen in vlammen opgaan, en de ex-vriend van de dame was toen verdachte nummer één voor de politie.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

Verkiezingen in jouw gemeente:

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees