Verwarde man met luchtdrukpistool opgepakt in Kortrijk

Verwarde man met luchtdrukpistool opgepakt in Kortrijk

Themabeeld Foto: ss

Kortrijk -

Agenten van de politiezone Vlas hebben woensdag een man met een automatisch luchtdrukpistool opgepakt in Kortrijk. Dat meldt persverantwoordelijke Thomas Detavernier in een persbericht.

Om iets voor 9 uur woensdagochtend kreeg de politie een melding van een man met een vuurwapen in zijn hand. De man liep ter hoogte van de parking Dam in Kortrijk. Een patrouille kwam ter plaatse, maar kon de gewapende persoon niet vinden. Even later kwam een nieuwe melding binnen. De man werd opgemerkt in de Moorseelsestraat en ging in de richting van de technische dienst van de stad Kortrijk.

Opnieuw kwam een patrouille ter plaatse. Dit keer zagen de agenten de man wel. De verdachte werd aangesproken en kon zonder problemen ingerekend worden. De agenten vonden een automatisch luchtdrukpistool in zijn rugzak.

De man zit momenteel in de cel. Hij maakt een erg verwarde indruk, meldt Detavernier. Het eerste onderzoek wees uit dat de man in de staantribunes van KV Kortrijk een medewerker bedreigde met het wapen. Camerabeelden zullen tijdens het verdere onderzoek helpen het traject en de acties van de man te achterhalen.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

Verkiezingen in jouw gemeente:

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees