Active Company viert verjaardag met Zomerhappening

Active Company viert verjaardag met Zomerhappening

Foto: AC

Antwerpen 2018 / Antwerpen - Active Company, de grootste Vlaamse sportvereniging voor holebi's, transgenders en hun heterovrienden, viert dit weekend haar twintigste verjaardag met een Zomerhappening op en rond de Draakplaats, de Dageraadplaats en sporthal Plantin-Moretus.

Active Company bestaat dit jaar twintig jaar en viert dat met een sportieve Zomerhappening op zaterdag 12 en zondag 13 september. Iedereen kan komen proeven van de verschillende sporten die Active Company aanbiedt: zoals een work-out in openlucht, waterpolo, volleybal, tai chi, lopen en vele andere sporten.

Er zijn ook muzikale optredens, een fuif op zaterdagavond en zondag wordt er gestart met een gezond ontbijt.

Active Company werd opgericht in 1995. Wat ooit begon als een wekelijkse zwemafspraak tussen een paar vrienden en vriendinnen, is sindsdien uitgegroeid tot een vereniging met 400 leden, die deelnemen aan een van de twaalf vaste activiteiten die Active Company organiseert.

Regelmatig nemen de AC-sporters ook deel aan internationale tornooien, en met succes zoals onlangs tijdens de recente Eurogames in Stockholm.

"Iedereen welkom"

Active Company is de grootste Vlaamse sportvereniging voor holebi's, transgenders en hun heterovrienden en telt ook hetero's onder de leden. "Wij zijn geen holebi's die toevallig aan sport doen", aldus voorzitter Jan Schonk. "Wij zijn sporters die toevallig holebi zijn. Bij ons is iedereen welkom en niet alleen tijdens ons feestweekend."

Het feest wordt zaterdag om 10.30u op de Draakplaats geopend door schepen Ludo Van Campenhout.

Alle praktische info op www.activecompany.be.

 

 

 

 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio