Geen overrompeling voor Tomorrowland Brazilië 2016

© rr

Dit jaar is er geen stormloop op de tickets voor Tomorrowland Brasil. Toen voor een ­vorige editie begin september 2014 de kaartverkoop startte, waren alle 180.000 tickets in nauwelijks drie uur de deur uit. Voor de editie in 2016 gaat dat een stuk trager. De ticketverkoop startte afgelopen zaterdag en gisternamiddag waren in alle categorieën nog entrees beschikbaar. Ook voor de diverse logements­formules waren nog plaatsen verkrijgbaar.

jdr, bpr

Geen reden tot bezorgdheid, zo horen we bij Tomorrowland in België. ‘De verkoop loopt goed en ruim drie kwart van de tickets is al de deur uit. Het wordt een uitverkochte editie’, aldus Debby Wilmsen die er ook op wijst dat de volgende Braziliaanse Tomorrowland iets groter wordt. ‘De capaciteit bedraagt 200.000 bezoekers in plaats van 180.000.’ Tomorrowland Brasil vindt in 2016 plaats van 21 tot en met 23 april.

Tomorrowland wordt een film

Wie niet van plan is naar Brazilië te trekken, kan toch ook een Tomorrowlanddatum in zijn agenda aanstippen. Op maandag 5 oktober om 10 uur start de ticketverkoop voor This Was ­Tomorrow (foto). Het is een film die de hoogtepunten van ­Tomorrowland 2015 ­samenvat. De première is op 26 november in het Sport­paleis dat voor de gelegenheid wordt aangekleed in Tomorrowland-stijl. De wereldwijde lancering van de film is gepland op 1 december via ­tomorrowland.com.

Meer over Festivals

Aangeboden door onze partners

MEER NIEUWS

IN HET NIEUWS.