Camion van Coca-Cola waarmee interim aan de haal ging, is terecht

Camion van Coca-Cola waarmee interim aan de haal ging, is terecht

Een vrachtwagen die gebruikt werd voor het vullen van frisdrankautomaten werd gisteren op de Oudebaan in Wilrijk gestolen door een interimwerkkracht. Foto: REPORTERS

Wilrijk - De vrachtwagen van frisdrankgigant Coca-Cola waarmee een interim dinsdagmiddag aan de haal ging, is gevonden. De dader zelf is nog spoorloos. Het gaat om een 37-jarige man die de dag voordien een stagedag had doorlopen en dinsdag bijrijder was bij een vaste chauffeur van Coca-Cola.

Een bizarre diefstal zorgde dinsdag voor opschudding op de site van Coca-Cola aan de Dynamicalaan in Wilrijk. Een vaste vrachtwagenbestuurder was ’s middags tijdens de ronde een broodje gaan halen op de Oudebaan in Wilrijk, op een steenworp van de terreinen van Coca-Cola. Toen hij terug naar zijn vrachtwagen wilde stappen, bleek het voertuig gestolen. Onmiddellijk was het voor iedereen bij Coca-Cola duidelijk wat er gebeurd was. “Een interimchauffeur is ervandoor met de camion”, klonk het bij een personeelslid.

De vrachtwagen, die gebruikt werd voor het bijvullen van frisdrankautomaten, was op het moment van de diefstal voor de helft gevuld met flesjes en blikjes frisdrank. Er stonden ook enkele zakken met kleingeld, de opbrengst van de automaten, in.

De interimchauffeur was al gekend bij de politie, hij is niet aan zijn proefstuk toe. Dinsdag was hij niet te vinden op zijn adres van inschrijving, en ook woensdag blijft hij spoorloos. De vrachtwagen van Coca-Cola is intussen wel gevonden aan het zwembad Sorghvliedt in Hoboken.

Corrigeer

MEER NIEUWS