Slongs Dievanongs hoofdact op Bruulpop

Slongs Dievanongs hoofdact op Bruulpop

Slongs Dievanongs. Foto: Archiefbeeld Abbeloos

Mechelen - Media Markt Mechelen organiseert zaterdag 3 oktober de tweede editie van Bruulpop, een gratis muziekfestival. Hoofdact is Slongs Dievanongs.

“Media Markt Mechelen nodigt dikwijls artiesten uit voor een signeersessie of optreden, maar een keer per jaar gooien we alle remmen los met Bruulpop”, vertelt store manager Katia De Meirsman.

De aftrap van het festival om 13u30 is voorbehouden aan lokaal bloed. KCNJ & Usual zijn twee duo’s die voor de gelegenheid hun krachten bundelen. “Beide bands leggen hun singer-songwriterziel bloot met een mix van eigen nummers en covers”, zegt De Meirsman.

Daarna volgen schlagerprinses Elke Taelman met nummers uit haar nieuwe album ‘Hemels’ (14u30), ambiancemaker Steve Tielens die zijn nieuwste album ‘De Langste Polonaise’ (15u) voorstelt en als afsluiter Slongs Dievanongs om 16u. “In het gezelschap van haar backings en huis-dj laat ze het dak van het podium er helemaal afgaan. Drie kwartier lang zullen de hits elkaar opvolgen en stelt ze op die manier haar debuutalbum ‘Goeien Dag’ voor aan het Mechelse publiek.” (svh)

 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio