Jens (25) stierf nadat tegenligger om onbekende reden van rijvak afweek

Slachtoffer dodelijke crash had net een huis gekocht

Slachtoffer dodelijke crash had net een huis gekocht

Foto: rr

Meulebeke / Ingelmunster -

De 25-jarige Jens Vanderheeren uit Ingelmunster liet zaterdagvoormiddag het leven bij een frontale botsing op de Randweg in Meulebeke. De jongeman kondigde de dag voor het ongeluk nog aan dat hij een huis had gekocht.

Bij een zwaar verkeersongeval op de Randweg in Meulebeke is zaterdagmorgen omstreeks 7.15 uur Jens Vanderheeren (25) uit Ingelmunster om het leven gekomen. Jens was met zijn kleine bestelwagen vanuit Ingelmunster op weg naar het werk. Een 29-jarige tegenligger uit Tielt week om nog onbekende reden af van zijn rijvak en botste frontaal op de bestelwagen van Jens, klinkt het in het verslag van het parket van Kortrijk.

In de wagen van de tegenligger bleef de chauffeur ongedeerd. De brandweer moest ter plaatse komen om Jens uit het wrak te bevrijden. Hij werd ter plaatse verzorgd, maar bij aankomst in het ziekenhuis bleek de man overleden. De Randweg was een hele tijd afgesloten voor alle verkeer en werd om 11 uur vrijgemaakt.

Zijn dooppeter Lionel Vanderheeren is er het hart van in. ‘Jens was zo'n vriendelijke kerel, een pracht van een mens. Iemand met een eeuwige glimlach ook’, klinkt het. ‘Vrijdag, de dag voor het ongeval, kondigde hij op Facebook nog aan dat hij een huis gekocht had in Ardooie met zijn vriendin Eliene Verbrugge. Dit is zo erg.’

Corrigeer

IN HET NIEUWS

Verkiezingen in jouw gemeente:

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees