Belg gearresteerd voor moord op leider No Surrender

Belg gearresteerd voor moord op leider No Surrender

Twee mannen zijn opgepakt voor een dubbele moord in het Noord-Brabantse Hooge Zwaluwe. De verdachten zijn een 39-jarige Belg die woensdag was achtergelaten bij een ziekenhuis in Oosterhout en een 46-jarige man die gewond in Breda werd gevonden. De Belg was neergestoken of neergeschoten, de andere verdachte is beschoten.

Na de arrestaties zijn zaterdag op diverse plekken in Nederland huizen doorzocht.

De Nederlandse politie kon zaterdag nog niet zeggen wie de twee slachtoffers zijn, omdat ze nog niet zijn geïdentificeerd. Volgens de krant Het Parool is de leider van de Amsterdamse tak van motorclub No Surrender een van de twee doden. De motorclub meldt op zijn Facebookpagina dat de ‘captain’ is overleden, zonder te zeggen waaraan. Volgens Het Parool trok de 47-jarige Amsterdammer veel op met Gwenette Martha, die vorig jaar werd geliquideerd. De tweede dode zou de Macedoniër Muljaim Nadzak (34) zijn. Hij stond terecht voor de moord op een wiethandelaar in het Friese Oosterwolde in 2013, maar werd vrijgesproken. Nadzak stond na de moord op de nationale opsporingslijst van de politie.

De twee lichamen werden donderdag aan het einde van de middag gevonden in een recreatiewoning aan de Hamseweg in Hooge Zwaluwe. De woning ligt in een poldergebied niet ver van de rivier de Amer en de Biesbosch.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

Verkiezingen in jouw gemeente:

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees