Sint-Christophe wil feestvierders gastronomisch verrassen

Nuit de Sylvestre in nieuw kleedje

Nuit de Sylvestre in nieuw kleedje

Christoph Bassez neemt op oudejaarsavond culinair opnieuw het voortouw op Nuit de Sylvestre. Jonathan Vanhelleputte (uiterst links), zijn echtgenote Rebekka en moeder Anne-Marie hebben er het volste vertrouwen in. Foto: jdv

Deinze -

Wie in stijl de overgang van oud naar nieuw wil vieren en gastronomisch aan zijn trekken wil komen kan terecht op de derde Nuit de Sylvestre (ex-Briellennium) in de VIP-lounge van SK Deinze. Het oudejaarsavondfeest steekt in een nieuw kleedje.

Vooral op culinair vlak keren de organisatoren terug naar de roots. Niemand minder dan de gerenommeerde cateraar Christophe Bassez van Brasserie Apostrophe in Olsene en de patron van restaurant Sint-Christophe neemt het voortouw om de feestvierders gastronomisch te verrassen. Dit tot tevredenheid van de organisatoren-vrijwilligers zoals Jonathan Vanhelleputte en zijn echtgenote Rebekka en vrienden, die er van bij de start in 2000 bij zijn.

Na het eten start een dansfeest, opgeluisterd door de Zottegemse top-dj Daddy Cool en zijn collega Rocco. Deelnemen kost 89 euro per persoon.

Reserveren vanaf nu via www.nuitdesylvestre.be en via de facebookpagina van het event.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio