Celebs

David Beckham brengt overleden fan emotioneel eerbetoon

David Beckham brengt overleden fan emotioneel eerbetoon

Foto: Photonews

De Britse Kirsty Howard overleed vorige week op twintigjarige leeftijd nadat ze met een uitzonderlijke aandoening werd geboren, namelijk met haar hart achterstevoren. David Beckham kwam het meisje meerdere keren in zijn leven tegen en was dan ook diep bedroefd toen hij vernam dat ze was gestorven. In 2002 was ze nog zijn geluksbrenger bij de match van het Engelse team tegen Griekenland tijdens het WK. Hij nam op Instagram afscheid van haar met een foto van hen beiden en een ontroerende boodschap.

Kirsty Howard leed aan een aandoening die momenteel slechts twee mensen wereldwijd heeft getroffen, maar in haar korte leven had ze een grote invloed, niet in het minst op ex-voetballer David Beckham. Hij roemde haar dan ook in een bericht op Instagram dat hij aan haar opdroeg.

"Woorden kunnen niet beschrijven hoe fantastisch deze jong vrouw was doorheen de jaren. Ze is de oordelen van de dokters blijven tarten en terwijl ze dat deed heeft ze ook miljoenen ingezameld voor terminaal zieke kinderen", steekt Beckham van wal. "We hebben enkele fantastische momenten met elkaar doorgebracht en het was een inspiratie voor mij om zo'n moedige meid te mogen ontmoeten met zoveel passie om anderen te helpen. Mijn hart en liefde gaan uit naar Kirsty en ik wil haar bedanken dat ik een klein deel mocht uitmaken van haar leven. Rust in vrede."

 

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees