VOETBAL 1STE PROVINCIALE - JASPER ALONSIUSVK Liedekerke

“Eppegem sterkste ploeg van de reeks”

Liedekerke -

Centrale middenvelder Jasper Alonsius slaagde er niet in om te stunten met Liedekerke, maar zijn ploeg werd nooit zoek gespeeld door de leider.

"Eppegem greep ons meteen bij de keel en profileerde zich als de sterkste ploeg van de reeks. Waar de andere leider Diest meer op powerplay het verschil maakt met een resem lange ballen, is Eppegem een ploeg die eindeloos kan combineren tot het een gaatje vindt.”

“We stonden in de beginfase wel niet zo goed opgesteld en speelden zo in de kaart van onze sterke opponent. Onze eerste tegentreffer was echt wel vermijdbaar, want na een misverstand in de defensie kon Archambeau al te simpel raak koppen. Nadien namen we de wedstrijd wel even in handen.”

Pijn

“Via een één-twee met Simon Verhavert zorgde ik voor de voorbereiding op de gelijkmaker van Mumba. De gelijkmaker viel net voor rust op een ideaal ogenblik om er weer in te geloven. Het uitvallen van Jens Van Nieuwenhove deed ons wel pijn. Met Jens op het veld hadden we grip op het middenveld. Die greep verloren we nadien wat.”

“Na een uur stonden we al met 3-1 in het krijt en dan weet je dat je al een mirakel nodig hebt om terug te keren. Eppegem imponeerde met zijn op schitterende looplijnen gestoelde combinatievoetbal. Eerlijk gezegd kwamen we met 3-1-verliescijfers goed weg en ontsnapten we aan erger. In de tweede helft dreigden we nog amper, maar verliezen op een topper als Eppegem is geen schande. We knokten voor wat we waard zijn, maar dat bleek onvoldoende.”

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio