Zaalvoetbal1ste nationaleKK Malle-Beerse - FT Antwerpen (vanavond 21.15u)

“We hebben het altijd moeilijk in Malle”

FT Antwerpen kan vanavond koploper worden in de hoogste afdeling van het Futsal. De troepen van Bachar, op dit moment pronkend met een 15 op 15, moeten dan wel de verplaatsing naar KK Malle-Beerse, dat maandag nog uit de beker gekieperd werd, tot een goed einde weten te brengen.

“We gaan voor de drie punten, maar we beseffen maar al te goed dat het niet makkelijk wordt”, begint manager Staf Verbeeck. “Dit is een team waar we het altijd, zeker op verplaatsing, moeilijk tegen hebben. Dat zal nu niet anders zijn. Op papier, zuiver voortgaande op de huidige klassering, is dit een hapje. De waarheid is lichtjes anders”, weet de manager.

Antwerpen is op dit ogenblik nog ongeslagen en KK Malle-Beerse wist pas vorig weekend zijn eerste competitiezege te halen. Cijfers die allemaal in het voordeel van Antwerpen spreken, zeker nu de thuisploeg ook nog eens uit de beker gespeeld werd door Beverlo, een modale tweedeklasser.

“Cijfers zeggen niets. Wees er maar van overtuigd dat die spelers een stapje extra zullen zetten. Er lopen daar wel enkele spelers rond die het spelletje kennen, die aan de top gespeeld hebben en in wedstrijden als deze altijd iets meer kunnen. En het is en blijft een derby. Altijd moeilijk.”

“Het is ook de start van een zware, belangrijke week. Mochten we er in lukken vanavond te winnen, dan trekken we volgende week als koploper naar FT Charleroi, de huidige leider. Tussendoor moeten we woensdag ook nog voorbij Brussels in de beker geraken.”

Corrigeer

POPULAIRE VIDEO'S