Ex-management: “Jef Neve moet ons nog 80.000 euro”

Ex-management: “Jef Neve moet ons nog 80.000 euro”

Het boekingskantoor Jazztronaut zegt dat Jef Neve “niet de minste erkentelijkheid toonde voor wat we allemaal gedaan hebben voor hem”. Maar volgens Neve waren er niet eens contracten. Foto: fvv

Gent -

De wereldberoemde Gentse jazzpianist Jef Neve zat donderdagvoormiddag niet op zijn pianobank maar op de beklaagdenbank. Het Brusselse boekingskantoor Jazztronaut eiste voor de rechtbank van koophandel meer dan 80.000 euro van de gevierde muzikant.

“Als Jef Neve vandaag een nationale en internationale carrière heeft, is dat mede dankzij Jazztronaut. Tien jaar lang heeft dat boekingskantoor alles voor hem gedaan, van concerten zoeken tot facturen betalen. Twee medewerkers hielden zich fulltime bezig met Jef Neve. Als zo iemand, op het moment dat hij helemaal doorbreekt, zijn management van de ene op de andere dag bedankt voor bewezen diensten, dan steekt dat.”

Advocaten Liesbeth Van Den Spiegel en Luc Deleu maakten gisteren zeer duidelijk dat ze bij boekingskantoor Jazztronaut, gespecialiseerd in jazzartiesten, twee jaar na de feiten nog steeds niet over het afscheid van Jef Neve heen zijn. Niet alleen omdat Neve tot april 2013 hun paradepaardje was maar vooral omdat, zo zeggen de advocaten, de succesvolle pianist Jazztronaut nog meer dan 80.000 euro verschuldigd is.

Corrigeer

NIEUWS