Celebs

Vlaamse charmezanger opent reisbureau voor plastische chirurgie

Vlaamse charmezanger opent reisbureau voor plastische chirurgie

Ivann Foto: Ivann

Charmezanger Ivann (34), bekend van zijn hit ‘Ik Kan De Wereld Aan’, opent het allereerste reisbureau voor esthetische ingrepen in Vlaanderen. Met ‘Esthetic Airlines’ wil hij het taboe rond plastische chirurgie doorbreken. Hij werkt daarvoor samen met de Turkse kliniek ‘Aesthetic Center, gespecialiseerd in haartransplantaties en plastische chirurgie.

Vier jaar geleden onderging Ivann zelf een haartransplantatie in Turkije. “En ik ben een gelukkig man”, zegt de charmezanger in een persbericht. “Maar ik heb ook gemerkt dat mannen en zelfs vrouwen het liever niet hebben over de esthetische ingrepen, die ze ondergingen. En net daarom ben ik gestart met het reisbureau. Door mensen wegwijs te maken in de wereld van plastische chirurgie en ze daarbij goed te adviseren, hoop ik patiënten die echt diepongelukkig zijn met hun uiterlijk te helpen.”

Persoonlijke begeleiding

Het bureau zal patiënten begeleiden van bij hun vertrek naar het Turkse Istanbul tot hun terugkeer naar België of Nederland. Om patiënten helemaal gerust te stellen, zal de zanger geregeld zelf de reis begeleiden. “Als ik meereis kan ik de patiënten persoonlijk begeleiden en al hun twijfels wegnemen”, zegt Ivann. “Ik heb al meer dan veertig vrienden en kennissen bijgestaan tijdens hun reis. En met succes.”

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees