Naalden gevonden in hotelkamers van terroristen

Salah Abdeslam, die momenteel gezocht wordt in België en Frankrijk, huurde voor de aanslag in Parijs twee hotelkamers op zijn naam in Alfortville, in het departement Val-de-Marne. Dat melden Le Point en BFM TV. De nieuwssite, die beelden maakte van de hotelkamers, meldt dat er naalden werden aangetroffen.

Twee kamers voor twee overnachtingen hadden de terroristen geboekt in een hotel in Alfortville, meldt Le Point. De hotelkamers stonden op naam van Salah Abdeslam, de enige nog levende verdachte van de aanslagen die op dit moment in ons land en in Frankrijk gezocht wordt. Hij is zaterdag nog in Brussel geweest, vertelt een vriend , want hij zou hem in Parijs gaan oppikken zijn om hem vervolgens af te zetten aan het Koning Boudewijnstadion.

Abdeslam en zijn metgezellen arriveerden twee dagen voor de aanslag in hun hotelkamers. Zaterdagavond vielen Franse onderzoekers het hotel binnen waar de zes personen verbleven. Het hotel was niet voorzien van beveiligingscamera’s.

Le Point.fr is erin geslaagd om de kamers van de daders te bekijken. Ze vonden er niet alleen pizzadozen maar ook spuiten, naalden en intubatiemateriaal, verspreid over de tafel. Een analyse van de politie moet uitwijzen of dit medische instrumenten zijn, of het materiaal gebruikt werd om de bommengordels te maken, of dat de daders zich gedrogeerd hadden.

Brahim Abdeslam, een van de broers van Salah, zou dan weer een week lang een appartement gehuurd hebben in Bobigny.

Corrigeer

MEER NIEUWS