Eagles of Death Metal niet samen met U2 op podium in Parijs

Eagles of Death Metal niet samen met U2 op podium in Parijs

Foto: REUTERS

Eagles of Death Metal, de Amerikaanse rockband die tijdens de Parijse terreuraanslagen van 13 november optrad in de muziekclub Bataclan, heeft zondagavond toch niet op het podium gestaan met U2. De Ierse band had het gerucht ook al ontkend.

De Britse rockgroep U2 treedt zondag en maandag op in de AccorHotels Arena in Parijs, optredens die uitgesteld werden door de aanslagen in Parijs Zaterdag deed het gerucht de ronde dat Eagles of Death Metal Bono en co zou vervoegen op het podium, maar dat werd zondagmiddag al ontkend door U2.

"Sommige mensen hebben gezegd dat we samen met Eagles of Death Metal op het podium zullen staan, maar dat is niet zo. We hebben een andere speciale gast", meldt U2 in een persbericht.

Verder kondigt Billboard ook aan dat Eagles of Death Metal zijn Europese tournee vanaf februari 2016 zal verderzetten. De rockgroep had zijn Europese concertreeks stopgezet na de schietpartij en gijzeling die in de concertzaal Bataclan aan negentig mensen het leven kostte. Ook een optreden in het Koninklijk Circus in Brussel werd daardoor geannuleerd.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S