OFFERTE. Wat kost een behandeling tegen opstijgend vocht?

OFFERTE. Wat kost een behandeling tegen opstijgend vocht?

Foto: Tibas Vochtbestrijding

De meest toegepaste methode om opstijgend vocht aan te pakken, is muren injecteren met een vochtwerend product. Samen met Vochtbestrijding Tibas zoomen we in op het prijskaartje.

Voor enkel de injectie is de minimumprijs 850 euro. Dat is inclusief de verplaatsing, een halve dag werk en de opkuis nadien. De prijsbepalers: de dikte van de muren, het type steen en het type product. Want er is niet één standaardproduct voor elk vochtprobleem.

Maar injecteren maakt deel uit van een totale behandeling. Want vocht veroorzaakt schade. De oplossing? Het beschadigd pleisterwerk afkappen, een zoutvlies plaatsen en herbepleisteren. De prijsbepalers van die herafwerking? Het zoutgehalte in de muren en het type bezetting.

Prijzen voor een behandeling van a tot z variëren voor de meeste woonkamers tussen 3.500 à 5.000 euro. Voor volledige woningen hou je best rekening met prijzen tussen de 7.500 en 15.000 euro. Een serieuze prijsvork. Maar alles hangt dan ook af van de situatie ter plaatse: hoe erg je muren eraan toe zijn, de te behandelen oppervlakte…

Deze richtprijzen zijn zuiver indicatief. Surf naar Livios.be voor meer info over hoe je vochtproblemen aanpakt. Of stel je eigen vraag op www.livios.be/forum.

Corrigeer

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees